Detall de la Noticia

OPERATIVA POLICIAL CONTRA EL TRÀFIC DE DROGUES

Del 3 al 21 de juliol


En aquest curs s'aprofundirà sobre la problemàtica del delicte de tràfic de drogues a Catalunya i Espanya, delicte regulat al Codi Penal dins dels delictes contra la salut pública.   
Es procurarà aportar tota la informació necessària per entendre i poder abordar tota la problemàtica que genera el tràfic de drogues des de la vessant policial. Per això cal conèixer quins tipus de drogues podem trobar-nos actualment, els seus efectes per a la salut de les persones i com és la seva elaboració i distribució.
Amb tota aquesta informació es pretén dotar als agents de policia d'un major coneixement del fenomen per poder actuar amb la màxima eficàcia i encert possible.
Per acabar cal tenir present que totes aquestes accions generaran diversos documents que la unitat policial encarregada de la investigació haurà de saber complimentar escrupolosament. Entre els objectius que es plantegen en aquest curs serà conèixer aquests documents i com i quan s'han de complimentar.


Pots inscriure't aquí o escrivint a info@ices.cat


Atenció si fas la inscripció mitjançant la web, recorda fer una captura de pantalla del comprovant de pagament i enviar-la per correu a info@ices.catWeb optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES