Detall de la Noticia

ASPECTES BÀSICS DE LA RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Del 22 d'abril al 10 de maigDurant aquest curs, l'estudiant disposarà d'informació per saber identificar i definir la funció de la policia entre els conflictes públics i els privats. Es facilitaran algunes eines per gestionar aquests conflictes. La mediació, que de forma habitual es fa servir en molts incidents policials, pot ser molt útil per evitar les vies tradicionals de resolució de conflictes, com ara la via judicial. Aquesta mediació es fonamenta dintre d'un marc normatiu que es detalla al temari.

Els objectius d'aprenentatge són: donar a conèixer eines per a que el policia pugui treballar els conflictes privats; explicar quines són les escoles de la conflictologia més conegudes i més efectives; adquirir, de forma bàsica, quines eines pot fer servir l'agent de policia per treballar els conflictes entre els particulars; adequar les actuacions als principis rectors de la policia i al codi d'ètica; situar en un context històric la mediació i la resolució de conflictes.

Pots inscriure't aquí o escrivint a info@ices.cat


Atenció si fas la inscripció mitjançant la web, recorda fer una captura de pantalla del comprovant de pagament i enviar-la per correu a info@ices.cat

Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES